VI TATUERAR VARANDRA (!)

Annons

Ni är många som undrar vad jag och Jonna egentligen gör på jobbet (extremt rimlig fråga). Jag brukar svara att vi alltsom oftast gör galna saker som vi filmar och sen klipper ihop till underhållande filmer.

Annons

Vi älskar att beröra, provocera och engagera inom genren nöjesvärlden.

Men för någon vecka sedan tackade vi ja till det sjukaste reportaget någonsin – nämligen att tatuera varandra med ögonbindel. 

Jag ska förklara varför.

Ni kanske har sett den nya säsongen av MTV’s program ”Just Tattoo Of Us”, som hade premiär för några veckor sedan i Sverige? Programmet går ut på att en två vänner går med på att tatuera varandra under premisserna att de får välja motiv på varandra. Ingen av dem får se vad den andra valt – förrän tatueringen är klar. Med tanke på vad det finns för vandrande pappskallar på denna jord kan ni ju föreställa er vad folk väljer för tatueringar…

Men med anledning av denna serie så fick jag ett samtal från MTV som undrade om jag och Jonna ville TESTA den här grejen. Alltså: Jonna väljer ett motiv till mig och jag måste sedan ha ögonbindel medan detta tatueras in på mig – och viceversa.

Det enda jag kunde tänka när tatueraren Michelle satte nålen i armen på mig var: ”Jag ångrar mig, jag ångrar mig, jag ångrar mig!!”

Hur det gick får ni se i klippet nedan: 

Ps. Vill ni kolla på programmet så går det 21.00 på MTV under söndagar. 

/Johanna

Dela på:
Annons
Laddar