Vinn biljetter till 90-talet!

Annons

Vem älskar inte 90-talet?!

Just nu har du som läser detta chans att vinna biljetter till årets kanske roligaste festival – en helkväll med musik BARA från 90-talet!
Det är nämligen dags i år igen för festivalen ”Vi som älskar 90-talet” (LÄS MER HÄR!), där artister som Scooter, Drömhus, Leila K och Las Ketchup kommer stå på scen. Festivalen äger rum i tre städer – Stockholm, Göteborg och Helsingborg och på plats finns både mat, dryck och härligt sällskap i form av andra 90-talsälskare.
Jag, som VARJE fest måste sätta på 90-talslistorna, jublar över den här kvällen och kan knappt bärga mig att få krypa in i nostalgi-festen en hel kväll. Detta är verkligen ett MÅSTE för alla er som vill uppleva ungdomen igen (ja, jag vet att jag bara är 25, men jag var ännu yngre när det var 1990-tal).
Eller varför inte överraska din kärlek med en biljett till en kväll där ni får göra en liten tidsresa tillbaka till de ljuva åren då alla dansade till E-type och Markoolio?
JUST NU tävlar vi på Hänt.se ut biljetter till festivalen för dig och en vän! Det finns både VIP-biljetter och vanliga biljetter i potten, och till alla städer dessutom!
Men skynda dig – tävlingen pågår bara fram till midnatt den 2 juli 2018, så se till att du tävlar nu direkt!

Tävlar gör du via vårt facebook-inlägg som jag länkat nedan.

Annons
Annons

Såhär gör du för att tävla:

1. Svara på frågan ”Vilket år slog Drömhus igenom med singeln ”Vill ha dig”?” – skriv ditt svar i kommentarerna i facebook-inlägget!
2. Tagga en kompis du vill gå med under ovan facebook-inlägg och motivera VARFÖR ni ska vinna.

GLÖM INTE kommentera vilken stad ni önskar se festivalen!

Tävlingen avslutas 2/7 – LYCKA TILL ❤️

Dela på:
Annons
Laddar